Arbejd med os!

Hos Kakelgiganten bestræber vi os på at tilbyde det bredeste udvalg af fliser og klinker til de bedste markedspriser - på en moderne hjemmeside med nem navigation. Vi ønsker, at din shoppingoplevelse skal være behagelig enkel, effektiv og sjov. Flisegiganten har arbejdet med fliser & klinker i over 20 år og vores forretningskoncept er enkelt - vi tilbyder viden, service og kvalitetsprodukter.

Hos Kakelgiganten kan du finde alle typer fliser og klinker, uanset hvilken stil, form, farve eller størrelse du leder efter. Sortimentet spænder fra et kvalitativt basissortiment af fliser og klinker, men også unikke eksklusive produkter i segmenterne Natursten, Marmor, Marokkanske Fliser, Glas og Krystalmosaikker fra hele verden.

Dansktalande Butikssäljare / Kundtjänstmedarbetare

Hvis du er en engageret og nysgerrig person, der har lyst til at arbejde i en virksomhed, der er under udvikling, så kan du være den, vi leder efter. Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

At pleje og bearbejde kunderelationer. Aktivt salgsarbejde. Hjælpe kunder med ordrer, produktforespørgsler mm både i butik og via kundeservice. Den daglige drift i butik/showroom såsom afhentning af varer, varelager, udførelse af planlagte aktiviteter mm.

Arbejdet planlægges efter aftale med Butikschefen efter butikkens åbningstid, hvilket betyder, at der forekommer weekendarbejde.

Send et personligt brev og CV til

jobb@kakelgiganten.se