VÆGFLISER & GULVFLISER OP TIL 70% RABAT + 5% EKSTRA NÅR DU HANDLER OVER 5000KR - KODE: FLISE5 - %countdown

Mosaik

Læs mere

Mosaik – en af de ældste kendte kunstformer

Mosaik fra hele verden - eksklusive mosaikker, enkle mosaikker og aluminiums mosaikker - her finder du alle slags mosaikker. Mosaik kan bruges til vægge og mange gange endda til gulve, fungerer godt som udsmykning eller på bordpladen. Fremhæv din kreative side og oplev mosaikkens alsidighed.

HVAD ER MOSAIK?

Mosaik er en af ​​de ældste kunstformer og er en sammensætning af små, forskellige farvede stykker. De første kendte mosaikker er mindst 5000 år gamle. Mosaikken hos os på kakelgiganten.se er ikke lige så avanceret. I dag bruges mosaikker stadig til dekorative formål, men i endnu større udstrækning som et materiale der er praktisk og let at vedligeholde. Mosaikker består af mindre stykker glas, keramik, aluminium eller natursten, der er monteret på net, normalt pvc-net.

Mosaik ses for det meste i køkkener og badeværelser, men bruges i stigende grad i andre værelser. Mosaik kan bruges med vægfliser og gulvfliser, da det er let at opdele og meget dekorativt. Forbedrer et værelse som en detalje eller dekor. Mosaikker kan også bruges som accent-væg eller blikfang i alle miljøer. Mosaik bruges også ofte til borde og bordplader, og fordi det er let at dele mosaik-arkene, kan du bruge din fantasi og kreativitet til at skabe unikke overflader.

Hvilken mosaik passer mig?

Mosaik fås i alle prisklasser og smage. Men selv en billig mosaik giver et eksklusivt og avanceret indtryk. Der er mosaikker, der kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs. Men der er også mosaikker, der kun skal bruges til vægge i tørre områder. Når du vælger en mosaik, er det klogt at først tænke over, hvor du skal bruge den. Hvis det skal være frostsikkert eller skridsikkert, hvis det skulle være i våde rum eller områder med store belastninger. Så skal du bare slappe af i smukke farver, unikke mønstre og forskellige former.

Montering af mosaik

Mosaikker monteres på samme måde som almindelige vægfliser og gulvfliser. Imidlertid bør der forventes mere fugemasse, da der vil være flere fuger. BEMÆRK! Når du bruger mosaik, skal du altid bruge hvid klæber.

Bliv inspireret af forskellige former og farver i mosaik