STÆRKT NEDSATTE PRISER - LAGERUDSALG OP TIL 70% - %countdown

Glasmosaik

Læs mere

Glasmosaik - Dybde og lys 

Glasmosaik er små fliser lavet af glas, der enten er gennemfarvet eller er lavet af klart glas med farvet bagside. Glasset giver dybde og glans og er en af grundene til, at farvet glas er blevet så populært. Glasmosaik kan bruges med væg- og gulvfliser, da det er let at dele op og meget dekorativt. Forbedrer et værelse som en kant eller dekorativ detalje. Mosaik i farvet glas kan også bruges som iøjnefaldende væg eller blikfang i alle miljøer. 

At tænke på når du bruger glasmosaik

Glasfliser bør ikke bruges på gulve på grund af halk-risiko, men glasfliser i form af mosaik vil blive mindre glatte på grund af de meget små overflader med fuger mellem, så glasmosaik kan bruges til både gulve og vægge. Glas er også mere tilbøjeligt til ridsning og bør derfor ikke bruges i stærkt belastede områder. Det siges normalt, at glasmosaik-gulve er barfod-gulve. 

Glasmosaik med aluminium 

Næsten alle glasmosaikker kan bruges til gulve og vægge og kan bruges i både køkken og badeværelse. Glasmosaik med metalelementer, enten på bagsiden af mosaikken eller med indslag af stykker af aluminiumsmosaik, bør ikke bruges til gulve eller i bruser. 

Glasmosaik i poolen 

Noget farvet glas kan bruges i poolen, og det er normalt med struktureret overflade, så det bliver skridsikkert. Det fremgår af produktbeskrivelsen, om mosaikken er velegnet til pool. Kig gerne ind i vores kategori Poolmosaik. 

Krystalmosaik eller glasmosaik? 

Krystalmosaik er også en slags farvet glas, men stykkerne er altid af klart glas med en tynd folie på bagsiden. 

Installation af glasmosaik 

Glasmosaik monteres på samme måde som almindelig mosaik og fliser. Den eneste ting, man skal huske på, er at bruge hvid klæber og fugemasse, så den naturlige glans af glasset kommer frem. Og vær forsigtig med ikke at ridse overfladen under monteringen. 

Lad dig inspireres af de forskellige farver og former på glasmosaik

Side 1 af 1
1
Side
af
(20 produkter)
Show products per page

20 varer

50%
Mosaik Kaffe 32,7x32,7
Lagervare
219 DKK‎/m²
441 DKK‎/m²