ÅRETS STØRSTE LAGERSALG - OP TIL 70% - %countdown

Stavmosaik

Læs mere

Stavmosaik – en moderne klassiker 

Mosaik er en af de ældste kunstformer og er en sammensætning af små, forskellig farvede stykker. De første kendte mosaikker er mindst 5000 år gamle. Stavmosaik er en lidt mere moderne version af en klassiker. Stavmosaik fås i uendeligt mange varianter med kortere eller længere stykker eller med stykker i forskellige materialer og farver. 

Hvor bruger man stavmosaik? 

Mosaikker ses oftest i køkkener og badeværelser, men bruges i stigende grad også i andre værelser. Stavmosaik kan bruges med væg- og gulvfliser, da det er let at dele op og meget dekorativt. Forbedrer et værelse som en kant eller dekorativ detalje. Stavmosaik kan også bruges som iøjnefaldende væg eller blikfang i alle miljøer. Mosaik bruges også ofte til borde og bordplader, og fordi det er let at dele mosaik-arkene, kan du bruge din fantasi og kreativitet til at skabe unikke overflader. 

Hvilken stavmosaik passer mig? 

Stavmosaik fås i alle prisklasser og for alle smager. Selv en billig mosaik giver et eksklusivt og avanceret indtryk. Der er mosaikker, der kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs. Men der er også mosaikker der kun skal bruges til vægge i tørre områder. Når du vælger stavmosaik, er det klogt først at tænke over hvor du skal bruge den. Hvis det skal være frostsikkert eller skridsikkert, hvis det skal bruges i våde rum eller områder med meget trafik. Når det er bestemt, skal du bare slappe af og nyde af smukke farver, unikke mønstre og forskellige former. 

Montering af stavmosaik 

Stavmosaik monteres på samme måde som almindelige væg- og gulvfliser. Man skal dog tænke på at der bruges mere fugemasse, da der vil være flere fuger.