ÅRETS STØRSTE LAGERSALG - OP TIL 70% - %countdown

OM OS

Velkommen til et omfattende udvalg af væg- og gulvfliser - alt lige ved hånden

Hos Kakelgiganten.dk stræber vi efter at tilbyde det bredeste udvalg af væg- og gulvfliser til de bedste markedspriser - på et moderne websted med nem navigation. Vi ønsker, at din shopping-oplevelse skal være behagelig enkel, effektiv og sjov.

Fra os til dig

Vores sortiment består af en række væg- og gulvfliser - fra enkel, klassisk til eksklusiv og håndlavet. Produkter fra små italienske, eksklusive keramikfabrikker i Italien til store producenter af høj kvalitet i Spanien og resten af ​​verden - leveret direkte til din dør.

Hvorfor købe fra Kakelgiganten.dk?

Ved at kombinere en enorm mængde viden og erfaring, både online og offline, har vi mere end tyve år i branchen.

Personlig betjening

Varmt velkommen til vores 1200 m² showroom i Malmø, hvor vi viser store dele af vores sortiment. Uanset hvordan du vælger at shoppe hos os, vil du altid modtage den samme professionelle og personlige service fra vores kyndige personale. Målet er altid 100% tilfredse kunder , og med hundreder af 5-stjernede anmeldelser kan vi med stolthed sige, at vi er højest ranket på Trustpilot i vores branche.

Vi bryder os

Vores passionerede og erfarne team af fliseeksperter er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige væg- og gulvfliser til dig. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vi vil hjælpe dig at finde et kvalitetsgulv, som du kan nyde i mange år fremover.

Den bedste markedspris

Varige kontakter med et stærkt og pålideligt netværk af leverandører gør det muligt for os at købe de rigtige produkter til den rigtige pris. Vi henter alle vores fliser direkte fraangsigtede, velrenommerede partnere i keramikproducerende lande uden mellemmænd, og holder således vores priser lave, så du som kunde kan drage fordel af den bedste kvalitet til den bedste markedspris. Vi køber også store mængder for at kunne skubbe priserne endnu mere.

Vi er retvise

Vi anvender de højeste etiske principper for at sikre de bedste arbejdsforhold i det land, hvor vores produkter er produceret, og er omhyggelige med at de standarder der findes for vores produkter, kontrolleres regelmæssigt.

Vi ser fremad

Vi tilføjer konstant nye fliser til vores sortiment og optimerer vores websted for at garantere den bedst mulige online shopping-oplevelse.

Resultatet? Du finder nøjagtigt det produkt, du leder efter - til den rigtige markedspris og kan nyde det i mange år fremover.

Kakelgiganten.dk - Find alle dine fliser her!

Kakelgiganten.dk er en del af Kakelgiganten Sweden AB

Stenyxegatan 30, 213 76 Malmö, Sweden.