VINTERKAMPAGNE - VI STARTER ÅRET MED LAVE PRISER - OP TIL 70% - %countdown

Poolmosaik

Læs mere

Opdag fordelene ved poolmosaik

Når det kommer til at vælge den rigtige mosaik til din pool, er det afgørende at investere i materialer, der er specielt designet til dette formål. Undgå mosaik med net på bagsiden, da dette kan reducere overfladeadhæsionen og øge risikoen for, at mosaikstykker løsner ved temperaturændringer og ændringer i vandtrykket. Til pool bruger man mosaik, der er limet på papir (på forsiden) eller med PVC-afstandsstykker mellem mosaikstykkerne.

Vores poolmosaik er skabt med omhu udvalgte egenskaber for at optimere holdbarheden og enkelheden i monteringen. I stedet for net på bagsiden bruges en innovativ teknik med små PVC-afstandsstykker, kaldet dots, på bagsiden af mosaikken. Denne banebrydende designvalg har flere fordele, der gør vores poolmosaik overlegen til dit anvendelsesområde.

Fleksibilitet for nem montering:

Vores poolmosaik med PVC-afstandsstykker tilbyder enestående fleksibilitet, hvilket gør den ideel til installation omkring buede hjørner og kanter. De små PVC-afstandsstykker mellem mosaikstykkerne muliggør problemfri tilpasning til forskellige former og gør monteringen både lettere og mere effektiv.

Enkel montering omkring strukturer:

At montere mosaik omkring søjler og piedestaler behøver ikke være kompliceret. Denne design gør dette arbejde betydeligt lettere. De små afstande og den maksimale overfladeadhæsion giver en stabil og pålidelig montering, hvilket gør det muligt at skabe en sømløs og æstetisk tiltalende overflade.

Maksimal adhæsion og minimal efterbehandling:

Overfladeadhæsionen er maksimal, og PVC-afstandsstykkerne fungerer som ekstra fikspunkter i fugerne. Dette giver ikke kun øget stabilitet, men minimerer også risikoen for, at mosaikstykker løsner over tid. Derudover eliminerer vores poolmosaik med 'dots' behovet for besværlig efterbehandling (sammenlignet med poolmosaik, der er limet på papir), da man slipper for at fjerne papir og limrester fra mosaikken.


Vælg kvalitet, holdbarhed og enkelhed, når det kommer til din poolmosaik. Med vores poolmosaik får du ikke kun en smuk og holdbar overflade, men også en problemfri og problemfri installationsproces. Gør din pool til et kunstnerisk udtrykssted med vores poolmosaik, der kombinerer funktionalitet med æstetik.