PRISGARANTI

Kvad betyder pris-garantien?

Kakelgiganten.dk anvender prisgaranti for hele sortimentet. Prisgarantien betyder, at vi regelmæssigt kontrollerer konkurrenternes priser, så vores priser aldrig er højere end vores konkurrenter.

Hvis du køber en vare på Kakelgiganten.dk og mod alle formodninger finder den samme vare til en lavere pris andre steder, sænker vi vores pris, så du altid er sikker på at du får den laveste pris. Hos os kan du således handle sikkert uden nogensinde at skulle bekymre dig om priser over markedsprisen.

For at benytte Kakelgiganten.dk’s prisgaranti, bestiller du dine varer som normalt på Kakelgiganten.dk eller i vores fysiske butik. Kontakt Kakelgiganten.dk’s kundeservice med et link eller anden dokumentation fra butikken, hvor du fandt det billigere produkt. Vi undersøger oplysningerne og sænker prisen, når informationen er verificeret.

Vilkår for prisgarantien:

 

  • Butikken med den lavere pris skal være en dansk butik, dvs. en butik med dansk CVR-nummer, hvad enten det drejer sig om en internetbutik eller en fysisk butik. Prisgaranti-tilbuddet inkluderer ikke auktionsselskaber eller lignende.
  • Produktet til den lavere pris skal være af nøjagtigt den samme model, kvalitet, farve, materiale, størrelse, mærke og mængde, som du har købt hos Kakelgiganten.dk, og har samme lagerstatus.
  • For at kunne bruge Kakelgiganten.dk’s prisgaranti skal Kakelgiganten.dk indhente verificerbare oplysninger om, at produktet kan købes til en lavere pris, for eksempel gennem en reklame, link osv.
  • Prisgarantitilbuddet er gyldigt i 5 dage efter den dag, du bestilte på Kakelgiganten.dk eller i vores fysiske butik. Bestillingsdato er den dato, hvor du placerede ordren på https://Kakelgiganten.dk eller bestilte varen i vores fysiske butik i Malmø.