BLACK NOVEMBER - VI TØMMER VORES LAGER - OP TIL 70% -%countdown

Krystalmosaik

Læs mere

Krystalmosaik - Fang lyset 

Krystalmosaik har en klar glaskrop og farvet bagside. Det giver et mere homogent produkt med mindre forskelle end almindelig mosaik, og det giver ofte en masseproduceret følelse. Men det opvejes af krystalmosaikkens evne til at fange lys og den dybde du får fra det klare glas. 

Sådan bruger du krystalmosaik 

Krystalmosaik kan bruges med væg- og gulvfliser, da det er let at dele og meget dekorativt. Forbedrer et værelse som en kant eller dekorativ detalje. Krystalmosaik kan også bruges som iøjnefaldende væg eller blikfang i alle miljøer. Glasfliser bør ikke bruges på gulve på grund af halk-risiko, men glasfliser i form af mosaik vil blive mindre glatte på grund af de meget små overflader med fuger mellem, så glasmosaik kan bruges til både gulve og vægge. Glas er også mere tilbøjeligt til ridsning og bør derfor ikke bruges i stærkt belastede områder. Det siges normalt, at glasmosaik-gulve er barfodgulve. 

Krystalmosaik med metal 

Næsten alle krystalmosaikker kan bruges til gulve og vægge og kan bruges i både køkken og badeværelse. Krystalmosaik med metal på bagsiden af mosaikken bør ikke bruges til gulve eller i bruser. 

Installation af krystalmosaik 

Krystalmosaik monteres på samme måde som almindelig mosaik og fliser. Den eneste ting, man skal huske på, er at bruge hvid klæber og fugemasse, så den naturlige glans af glasset kommer frem. Og vær forsigtig med ikke at ridse overfladen under monteringen.