VINTERKAMPAGNE - VI STARTER ÅRET MED LAVE PRISER - OP TIL 70% - %countdown

Granitkeramik Klinker

Læs mere

Granitkeramik – ekstra holdbare fliser

Granitkeramik er et innovativ produkt, der kombinerer det naturlige og holdbare materiale granit med moderne keramikteknologi. Resultatet er en højt ydende keramisk porcelænsflise, der har mange forskellige fordele sammenlignet med andre gulvmaterialer. Granitkeramik er tørpressede fliser med meget lav vandabsorption, ofte tæt på 0,1 %, og med meget god holdbarhed. Ved produktionen af granitkeramik anvendes specielle, meget fint malede porcelænsler, der presses sammen til fliser under meget højt tryk, og de brændes derefter ved høje temperaturer.

Fordele ved granitkeramik

En af de største fordele ved granitkeramik er dens holdbarhed. Granit er kendt for at være et af de mest slidstærke materialer på planeten, og ved at kombinere det med keramisk teknologi skabes en flise, der er ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for slid og ridser. Granitkeramik er også modstandsdygtig over for fugt, hvilket gør den til et fremragende valg til badeværelser og andre fugtige områder. Den er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket er en anden fordel for brugere, der ønsker et praktisk og behageligt gulvvalg. En anden fordel er, at granitkeramik ofte har en rektificeret kant, hvilket betyder, at fliserne er dimensionalt justeret, at de er skåret med præcision, så kanten bliver så lige som muligt, og at man derfor kan montere fliserne med minimal fuge, så smal som 1 mm. Den smalle fuge giver en moderne følelse og en mere ensartet overflade, samtidig med at rengøringen bliver meget lettere.

Fleksible løsninger med granitkeramik

En anden fordel ved granitkeramik er dens designfleksibilitet. Disse fliser fås i mange forskellige størrelser, farver og mønstre, hvilket gør det nemt at finde en stil, der passer til alle indretningsbehov. Og da granitkeramik er utroligt holdbart, kan de bruges i offentlige miljøer som indkøbscentre, lufthavne og andre områder med høj fodtrafik. Granitkeramik er også frostsikre og kan bruges udendørs.